KURV:
0 varer
Total: 0.00 DKK

Hymer

CAMPINGVOGNE 2019

Individuel rejsefrihed med ERIBA Campingvognene 2019

Se alle nye Hymer på lager hos os>>


Eriba TouringERIBA Touring-campingvogne har fa°et kultstatus. De kendetegnes af en lav egen vægt, kompakte ma°l samt en lav total højde. Løftetaget og de perfekte efterløbsegenskaber er legendariske. Det eksklusive udstyr lover ba°de komfort og største sikkerhed. Et praktisk orienteret indretningskoncept med velforarbejdet interiør og i eksklusivt design – i bolig- og soveomra°det, i køkkenet og badet – gør det til en oplevelse at rejse med ERIBA Touring.

Læs mere om Eriba Touring her

Eriba Feeling

Perfekt til mere intense rejseoplevelser og større ture med en komfortabel fornemmelse af at være hjemme – den lette og manøvredygtige ERIBA Feeling. Denne modelserie forbinder på ideel vis fordelene ved en vogn med løftetag med konceptet om en stor bolig.

Den enestående PUAL-teknologi med fremragende isoleringsværdier sørger for et fremragende klima. Og takket være dens lave egen vægt er det muligt at læsse temmelig megen bagage. Rummelige og hyggelige siddegrupper og liggepladser sørger for en bolig- og sovekomfort, der tilfredsstiller de højeste krav.

Læs mere om Eriba Feeling her

Eriba Exciting

ERIBA Exciting begejstrer med smart design og attraktive farvekombinationer. Bolig- og soveområdet er praktisk udstyret og udstråler en hjemlig atmosfære. Takket være formgivningen af fleksible sovepladser – to modeller har etagesenge – er ERIBA Exciting meget børnevenlig. Det innovative raum+system tillader en optimal udnyttelse af rummet – ved maksimal komfort og endnu mere bevægelsesfrihed. De talrige opbevaringsrum er fuldstændig fri for generende installationer. ERIBA Exciting er alt i alt den perfekte campingvogn til hele familien.


Læs mere om Eriba Exciting her

Eriba Nova Light

Hvor meget feriekomfort kan en campingvogn i kompaktklassen tilbyde? ERIBA Nova Light giver helt nye svar herpå. Med en karrosserilængde på kun godt fem meter har den god plads til tre rejsende – med stor bevægelsesfrihed og et større udstyrs- og kvalitetsniveau. Masser af plads til opbevaring samt store sikkerheds- og beskyttelsesreserverer garanterer, at du når dit rejsemål uden problemer og kommer sikker hjem igen. For at dette kan foregå så afslappet som muligt, tilbyder ERIBA Nova Light en fremragende sovekomfort med rummeligt udstyrede liggeflader, koldskummadrasser, drejlbetræk osv. samt en bekvem og hyggelig indrettet bolig. Det funktionelt udstyrede køkkenområde opfylder alle ønsker, og det samme gør kompaktbadet med sine talrige opbevaringsmuligheder.

 

Eriba Nova GL

ERIBA Nova GL gør sig bemærket med enestående kendetegn på komfort og højeste funktionsevne ved bedste duelighed i praksis. En klassisk stilfuld atmosfære spreder møbeldesignet Trentino pæretræ. Påfaldende er de nye multifunktionsbaglygter, der om natten stråler i form af de tre bjælker i HYMER-firmalogoet. raum+systemet garanterer endnu mere plads og bevægelsesfrihed på det samme beboelsesareal. Fremragende konstruktionsteknik, mindst 2 meter lange senge, praktiske installationssystemer og absolut vinterduelighed er nogle af højdepunkterne i den nye Nova-generation.

Læs mere om Nova GL her

Eriba Nova SL

ERIBA Nova SL er den perfekte campingvogn til vintercamping. Det skyldes blandt andet det 51 mm tykke gulv af glasfiberarmeret plast, PU-rammevinduerne, PUAL-hightech-konstruktionen samt de frostsikre installationer. Varmtvandsradiatoren og gulvvarmen, der fås som ekstra tilbehør, tillader en behagelig komfort lige som derhjemme. Selvfølgelig kommer raum+systemet, som sikrer en optimal udnyttelse af rummet, også her i brug. Et moderne design kombineret med bedste funktionalitet og en førsteklasses udstyrskomfort gør ERIBA Nova SL til en enestående oplevelse.

Læs mere om Nova SL her

Eriba Nova S

Næppe til at overse: det nye design, og især de udtryksfulde baglygter. Indenfor er der luksus alle steder. Forklædte læder-sidevægge og soft-touch-taghimmel giver det ekstra ædle look og den bedste lyddæmpning. Desuden er der det innovative ERIBA raum+system, afrundede PU-tilslutningsdele ved indgangen og det nye møbeldesign Velvet Ash. Det er næppe muligt at være på farten med mere stil. Og det kommer dens ejer til at se på mange misundelige blikke. Detaillerede informationer om den nye ERIBA Nova S finder du her fra midt i april 2016. Det ville glæde os, hvis du besøger os igen til den tid.

Læs mere om Nova S her