KURV:
0 varer
Total: 0.00 DKK

BÜRSTNER

CAMPINGVOGNE 2018

Lad alle dine feriedrømme gå i opfyldelse


I en Burstner campingvogn kan du opleve grænseløs komfort på ferien.
For hos Burstner har du frihed til at vælge netop den vogn, der passer til dine behov.
Vogne i fire klasser med i alt 21 forskellige grundplaner, der opfylder alle ønsker om størst mulig komfort – lige fra den kompakte model og den hyggelige tosomhed til den lækre luksussuite på hjul.

Se alle nye Burstner på lager hos os>>


Premio Life NyhedPremio Life har flere tiltalende egenskaber: Den har en lav egenvægt, er kompakt og let at manøvrere, desuden er den kendetegnet ved, at pris og kvalitet hænger sammen.

Premio

Den nye Premio er en ægte bestseller. Den forbinder alle fordele ved en moderne caravan over en stærk pris samt et godt udstyr. Med syv forskellige grundplaner er der noget for enhver smag – fra den kompakte vogn til to og familiecampingvognen over til den utroligt rummelige model med op til seks sovepladser. Alle er billige i anskaffelse – og alle er de konstrueret til, at du skal opleve grænseløs komfort.

Læs mere om Burstner Premio

Premio Plus

Grænseløs komfort med Plus: Det får du med den nye Premio plus. For den har så lav en vægt som næppe nogen anden campingvogn. Og alligevel indeholder den alt det, du har brug for til en ferie med hele familien. Lige fra den kæmpestore stuveplads til de mange smarte løsninger. For eksempel den enestående hejseseng, med den har man op til syv sovepladser. Premio plus er ekstremt kompakt og perfekt til familier, der gerne vil starte på campinglivet uden at det koster en bondegård.

Læse mere om Burstner Premio Plus

Averso

Få mere ud af din ferie. Den nye Averso opfylder alle dine ønsker. En campingvogn i middelklassen, som overbeviser allerede ved førte øjekast med sit stilfulde design og sit omfattende standardudstyr.

Den moderne konstruktionsteknologi med GFK-tag og den nyeste sikkerhedsteknik med automatiske bremser gør Averso til en ægte Bürstner campingvogn.

Med i alt 10 grundplaner tilbyder Averso forskellige indretningsmuligheder.

Læs mere om Burstner Averso

Averso Plus

Vil du have stor fleksibilitet, når du planlægger familieferien, så er Averso plus det helt rigtige for dig. Væk fra hverdagen og ud i det fri, ren afslapning med denne kompakte og funktionelle vogn, der har plads til det hele. Den nye hejseseng – den originale udgave fra opfinderen selv – som Bu¨rstner var den første til at lancere i campingvogne, åbner op for nye muligheder.

Læs mere om Burstner Averso Plus