KURV:
0 varer
Total: 0.00 DKK

Hvorfor skal jeg leje en autocamper?

Ved at rejse i autocamper får du en stor frihed. Du er ikke bundet af planlægning, du kommer tæt på naturen og du kommer tættere på dem du rejser med. Når lejen så er slut, leverer du bare autocamperen tilbage. Det bliver ikke nemmere!

Hvorfor skal jeg leje en autocamper?

Se vores udvalg af autocampere

Prøv dig frem – Start i Nordjylland

Når du lejer en autocamper, så får du muligheden for at rejse på en helt unik måde. Mange lejer en autocamper for at se den danske natur, samt de lokale seværdigheder, som normalt bliver overset.
Når du starter turen her hos Aabybro Camping og fritid, så har du en unik mulighed for at fortsætte rundt i det nordjyske. Her kan du se de fantastiske seværdigheder, som f. eks tripadvisor anbefaler.
De fleste kender og har set ”Grenen” i Skagen, men der er flere mindre kendte seværdigheder. Du kan f. eks opleve Rubjerg knude, Lindholm Høje, Råbjerg mile eller bunkermuseet.

Du kan med fordel leje en autocamper i lavsæsonen, hvor det er noget billigere. Vi anbefaler du tager en uges ferie her i Danmark, for at prøve rejseformen af. Når du har prøvet det, så garanterer vi, at du er klar til en længere tur!

Når du bliver lidt modigere

Efter turen i gode gamle Danmark, så skal du prøve en lidt længere tur. Mange vil gerne leje en autocamper, for at køre sydpå, og opleve Spanien, Italien eller andre varme egne. Andre vælger at lægge en rute forbi de lande, man normalt ikke oplever. Uanset, hvad så er alle muligheder åbne når du rejser i autocamper. Men husk, selvom rejseformen er fleksibel, så skal der lidt planlægning til på de lange ture.

Nogen lande kræver anderledes forsikring eller anden gasregulator

Hvis du rejser til mere østlige egne, så er der tit krav om anderledes forsikring. Normalt er der nok med det røde kort. Andre gange skal man også have styr op det grønne kort, samt kopi af registreringsattest. Når du lejer en autocamper, er det derfor vigtigt du informerer omkring hvor din rejse går hen. Læs også altid udenrigsministeriets rejsevejledninger, når du rejser i lande du ikke er vant til. Mange lande bruger også andre former for gasregulatorer. Sørg derfor for, at have enten en adapter eller nok gas med til hele turen.

Lej hos Aabybro camping og fritid

Aabybro camping og fritid har stor erfaring indenfor autocampere. Med salg af populære mærker som Benimar, Morelo og Autostar, så kender vi autocamperne ud og ind. Vi har tilmed et stort værksted, hvor vi kan lave alle reparationer og skader der måtte opstå. Autocamperudlejning har været en del af vores forretning i mange år, så vi ved hvad vi snakker om.

Så hvorfor skal jeg leje en autocamper? Lej en autocamper hos Aabycamp.dk, så finder du ud af det!

Se vores udvalg af autocampere

 

10 gode grunde til at leje en autocamper

  1. Fleksibel – Du er ikke bundet af faste indtjekningstider, eller tidlige tjek ud.
  2. Tæt på naturen – Du kan komme helt tæt på søer, skove og strande.
  3. Børnevenlig – Når børnene bliver trætte, så kan i bare holde ind.
  4. Besøg lokale seværdigheder – Du kan stoppe alle de gange du vil undervejs.
  5. Hele turen er en ferie – I stedet for at transporten skal fylde halvdelen af ferien, så er hele tiden en ferie.
  6. Undgå turiststederne – Du behøver ikke tage hen til de ”populære” attraktioner, kør hvorhen du vil.
  7. Ingen planlægning – Du kan starte autocamperen fredag efter arbejde, og så bare køre ud i det blå.
  8. Nære relationer – Du kommer tættere på familien og dine rejsekammerater.
  9. Frihed – Du er ikke bundet af noget som helst.
  10. Trygge rammer eller fri natur – Du vælger selv om du camperer i den vilde natur eller trygge campingpladser.

 

Se vores udvalg af autocampere