KURV:
0 varer
Total: 0.00 DKK

Viking Standby telte

Komfort & Trivsel!

Viking Standby telte

 

Viking Telt

Komfort & Trivsel til helårscampisten/fastliggeren

 

Viking telt giver dig som den eneste mulighed for at være med til at designe dit helt eget helårstelt. Konstruktionen er baseret på bedst mulige matrialer hele vejen lige fra stang konstruktions valg til PVC dugens høje kvalitet som der ydes 10 års garanti på. Viking telt er for dig som ønsker noget som naboen ikke har. Vores koncept er at lytte til dine ideer og drømme og derefter realisere dem ved at designe netop dit helt eget unikke helårs telt som passer perfekt ind på jeres plads på campingpladsen, vi giver jer mulighed for at oplyse den størrelse som i ønsker på teltet, hvor i ønsker vinduer & døre som alle er lavet i rigtig glas med alu rammer som er limet ind i dugen disse vinduer giver gode muligheder for at kunne åbnes for bedre ventilation og følelsen af at være ude. Ønsker du store panorama vinduer for mere lys findes der et stort udvalg osse her for du muligheden for at placere dem lige hvor du ønsker, enkelte eller dobbelte skydedøre placering efter ønske.

Viste du at hos Viking telt sætter vi ingen grænser som den eneste i branchen leverer vi netop det telt du ønsker med alle størrelser terrasser i højre eller venstre side eller begge steder på det mål i ønsker.

 

Isoleret tag er standard i stort set alle Viking telte hvilket giver et fantastisk klima i teltet både sommer og ikke mindst i yder og vinter halvåret. 40 mm ecoprimisolering over hele taget, rigtige panel plader indvendigt i loftet hvilket giver total ro i teltet intet blafrer i blæse eller storm vejr.

  

Unikke fordele

Byg dit helt eget Viking telt

Stabil sommer og vinter

Isoleret tag med indbygget tagrende

Kan køres til og fra med vogn

Ingen vind støj

Markedes største flexibillitet 

 

Forhør mere ring 98244800 eller skriv på info@aabycamp.dk