KURV:
0 varer
Total: 0.00 DKK

Kabe

- En unik Campingvogn

EN UNIK KABE!

Man får ro i sindet, når man køber en kabe og man får lidt mere glæde i hverdagen, frihed fra problemerne, og frem for alt en smule mere livskvalitet. Når du bestemmer dig for en campingvogn fra kabe, kan du være sikker på at få hvad vi kalder et bekymringsfrit ejerskab.

En unik Campingvogn

ET GARANTERET TRYGT KØB!

Man får ro i sindet, når man køber en kabe og man får lidt mere glæde i hverdagen, frihed fra problemerne, og frem for alt en smule mere livskvalitet.


Kun de bedste sælger Kabe. Når du køber en Kabe af en autoriseret forhandler, kan du være forsikret om, at vi stoler på forhandleren. En tillid som er blevet opbygget i lang tid – flere af vores forhandlere har solgt KABE i flere årtier. De ved, hvad der kræves af dem, og de er klar til at hjælpe dig. Med over 100 autoriserede servicesteder fordelt i det nordlige Europa, kan du som ejer af en KABE-campingvogn altid føle dig tryg.

KVALITET OG PERFEKTION

I mange årtier har kabe skabt noget, der er typisk skandinavisk.


Innovationer og patenter

 • Vindue med dobbeltglas og plan yderside
 • Ventilerende vægkonstruktion (sandwich-konstruktion)
 • Ecoprimisoleringen udviklet i samarbejde med Rockwool
 • Varmtvandsopvarmningssystem og gulvvarme
 • AGS II Pro Shunt-gulvvarme
 • Plastprofiler udviklet i samarbejde med leverandører
 • Vinklet kabelrende, med el og vand samlet
 • Flexline-systemet (kundeordrestyret produktion)
 • Alu-profilen med forteltsskinne
 • Glasfiberstolper
 • Ergonomiske hynder
 • Lofts- og vægtapet
 • Byvand og VA-systemet
 • Opklappelige sofaer og senge
 • Vintertilkobling
 • Elskab
 • Air Vent
 • iWall
 • Træk ud sofa

FUKTIONELT DESIGN

Det er ikke et tilfælde, at en kabe ser ud som en kabe. Lige siden kurt blomqvist byggede den første campingvogn i slutningen af 1950’erne, har de klassiske træk altid været kombineret med en stræben efter moderne perfektion.


Grundigt testede
Vi har valgt at have fuld kontrol med hele fremstillingen for at sikre os den bedste kvalitet i alle detaljer. Vi konstruerer og prøver nye løsninger i vores egen udviklingshal. Vi har egne elektrikere og eget snedkeri. Vores underleverandører tilhører Europas førende inden for deres respektive områder. Og vores produktion foregår i en af Europas mest moderne campingvogns- og autocamperfabrikker. For at sikre, at alle KABE-modeller når deres perfekte udformning og funktion, gennemgår de udførlige tests, for eksempel:

BYGGET TIL ET SKANDINAVISK KLIMA

Du kender altid kvaliteten i en Kabe – uanset om du stiger ind i den en kold vinterdag, når temperaturen viser minus 25 grader eller på en varm sommernat med plus 30. Alle vogne fra kabe er bygget med det skandinaviske klima in mente!


For os er en god isolering en selvfølge i en campingvogn, som skal fungere i et omskifteligt klima. Er der noget vi ved, så er det, at vejret kan være sin egen absolutte modsætning afhængigt af, hvornår på året, man vil feriere. KABE's campingvogne er altid bygget til at klare det ekstreme, skandinaviske klima. Alt fra den varme og tørre sommer – via et regnfuldt og blæsende efterår – til en iskold vinter med mange centimeters kold og isolerende sne. Desuden med en høj luftfugtighed og hurtigt skiftende temperaturer – fra varme forsommerdage til iskolde nætter. Takket være vores løsninger kan du altid være sikker på, at din ferie har de rette forudsætninger for, at den bliver den perfekte afslapning, du drømmer om.

SIKREST PÅ VEJEN!

Sikkerhed er ikke bare noget, som vi selv lægger stor vægt på. Tværtimod er det noget, som ofte måles, og vi er stolte af kontinuerligt at ligge øverst i undersøgelserne.


Ikke mindst er vi stolte over at have vundet ”european innovation award 1202” for vores sikkerhedssystem.
En udmærkelse, der er givet af motorjournalister fra 12 europæiske lande.

køkken

Køkkenet er ikke kun hjemmets hjerte, det er også campingvognens. Den store udfordring har været at skabe et køkken med det store køkkens funktioner og fornemmelse. Uanset hvilket niveau du vælger til køkkenet, indgår altid kabe's høje kvalitet.


Når du første gang anvender et køkken fra KABE, bliver du slået af ligheden med dit køkken derhjemme. Alt er af høj kvalitet, fra komfuret til vandhanen. De eksklusive detaljer: den runde vask med den separat monterede vandhane, den separate bestikskuffe og skærebrættet i nøje udvalgt bøgetræ, giver indtryk af den perfekte indretning og designede køkken. Kombineret med markedets bedste køleskabsventilation, belyst emhætte med to hastigheder og udtageligt filter samt den elektriske tænding af komfuret gør campingvognens køkken attraktivt set fra alle synsvinkler.

soveværelse

Det er, takket være fleksible indretningsløs¤ ninger, nemmere end nogensinde før at vælge et soveværelse efter dine egne behov og ønsker. Spiralmadrasserne og de ekstra tykke senge¤ madrasser garanterer dig mange fredfyldte og afslappende timer.


Et soveværelse handler om så meget mere end bare senge. For at du skal kunne slappe af og sove så godt som muligt, skal omgivelserne også være tilpasset efter dine behov. Ventilationslugen transporterer effektivt varm luft væk og erstatter soverummet med ny ilt. Lydisoleringen i vægge og tag forhindrer, at unødige lyde trænger ind i soveværelset fra omgivelserne uden for vognen. Og med mørklægningsgardinerne skabes de bedste forudsætninger for en god nattesøvn. Belysningen når du nemmere end nogensinde før, da strømafbryderne er anbragt lige ved siden af sengen.

STUE

I kabe's campingvogne bliver stuen manges favoritplads. Det er et sted hvor man kan være social og slappe af, og takket være smarte løsninger forvandles den hurtigt til yderligere et soveværelse.


Bemærk kvaliteten i alt, fra de generøse sofaer og det højpolerede, glaslignende bord, til de smarte og let tilgængelige opbevaringsrum under sofaerne. Du sidder altid lige godt på ergonomisk udformede hynder, uanset om du anvender sofaen som spisested, tv-sofa eller seng. Med de nøje gennemtestede og slidstærke tekstiler får du en campingvogn, som holder sig pænt i lang tid, og som altid er klar til at tage imod dig med åbne arme.

BADEVÆRELSE

Uanset hvordan badeværelset i en ny kabe tænkes anvendt, har vi en planløsning, som garanteret passer. I alle tdl¤modeller indgår et rummeligt badeværelse med brusekabine som giver dig enestående komfort på alle tidspunkter.


At have sit eget toilet og brusebad, når man er hjemmefra, er det som mange værdsætter allermest. Vælg en KABE-vogn med et stort og rummeligt badeværelse med indbygget brusekabine, eller en vogn, hvor badeværelset er en naturlig afgrænsning mellem campingvognens forskellige rum.

KABE FLEXLINE

Med vores modulbaserede indretningskoncept, KABE Flexline, har vi udviklet hele 150 grundrids – hver og en med sine egne fordele. Takket være de store valgmuligheder ”skræddersyr” vi din campingvogn.

 

Efter mere end 55 år med produktion af campingvogne ved vi, at alle ønsker en individuel campingvogn. En campingvogn skal være en forlængelse af din unikke personlighed. Vi har alle vores behov og ønsker. Derfor har vi udviklet KABE Flexline, et system, der kan tilpasses, for at kunne skabe en planløsning efter præcist dine personlige specifikationer. Du bestemmer, vi bygger!