KURV:
0 varer
Total: 0.00 DKK

Eriba

CAMPINGVOGNE 2021

Individuel rejsefrihed med ERIBA Campingvognene 2021

Se alle nye Hymer på lager hos os>>


Eriba TouringERIBA Touring-campingvogne har fa°et kultstatus. De kendetegnes af en lav egen vægt, kompakte ma°l samt en lav total højde. Løftetaget og de perfekte efterløbsegenskaber er legendariske. Det eksklusive udstyr lover ba°de komfort og største sikkerhed. Et praktisk orienteret indretningskoncept med velforarbejdet interiør og i eksklusivt design – i bolig- og soveomra°det, i køkkenet og badet – gør det til en oplevelse at rejse med ERIBA Touring.

Læs mere om Eriba Touring her

Eriba Feeling

Perfekt til mere intense rejseoplevelser og større ture med en komfortabel fornemmelse af at være hjemme – den lette og manøvredygtige ERIBA Feeling. Denne modelserie forbinder på ideel vis fordelene ved en vogn med løftetag med konceptet om en stor bolig.

Den enestående PUAL-teknologi med fremragende isoleringsværdier sørger for et fremragende klima. Og takket være dens lave egen vægt er det muligt at læsse temmelig megen bagage. Rummelige og hyggelige siddegrupper og liggepladser sørger for en bolig- og sovekomfort, der tilfredsstiller de højeste krav.

Læs mere om Eriba Feeling her