KURV:
0 varer
Total: 0.00 DKK

Benimar autocampere

Benimar byder på hele 5 modelserier, så du er næsten sikker på, at der er en model der passer til dig. Læs mere om de 5 modeller herunder, eller kontakt os på 98 244 800. Så hjælper vi gerne med at vejlede dig i, om du skal have den lille Benivan eller den helt store Amphitryon.

TESSORO

TESSORO serien er en serie på 10 Ford autocampere, der udover deres normale modeller, også indeholder en UP-model.
Dette UP-koncept betyder, at vognen ikke er lige så lang som de andre vogne, men stadig indeholder en lang række af det essentielle og ny-moderne interiør som de andre vogne.

 

 

Se dem alle her

MILEO

Denne MILEO serie på 6 unikke Fiat autocampere, der både indeholder 4, 5 og 6 personers autocampere, hvilket passer til de fleste familier.

MILEO har været igennem en positiv forvandling, og fået nyt ekstraudstyr både i køkkenet og badeværelset samt nye 150 cm brede madrasser, der er med til at give en eksklusiv og afslappende ferie.

 

Se dem alle her

SPORT

Denne SPORT serie fra Benimar indeholder 5 Ford og Fiat autocampere, og fås både som en 5, 6 og 7 personers vogn.
I denne serie findes der dertil en UP-model, der giver serien en stor fleksibilitet i forhold til kunden, da SPORT modellen kommer i forskellige størrelser.
Derudover har SPORT modellen fået mange af de samme opdragderinger som ved TESSORO.

 

Se dem alle her

AMPHITRYON

Takket være den store køreplads, den brede synsvinkel i kabinen og de bekvemmeligheder, der tilbydes af dette sortiment, er AMPHITRYON det køretøj, der foretrækkes af de erfarne i autocampere.

 

Se dem alle her

BENIVAN

BENIVAN Fiat modeller, hvor der enten er mulighed for en 3 eller 4 personers vogn. Dette gør dermed også at BENIVAN er den mindste vogn i hele Benimar serien, og passer til mindre familier, der ønsker en kvalitetssikker og behagelig ferie.
Grundet den store succes med TESSORO og SPORT UP modellen, har Benimar valgt at tilføje denne model til BENIVAN serien.

 

Se dem alle her

Alt om Benimar

Navnet Benimar kommer af de to ord. Benicarló og Mar. Benicarló er navnet på den by Benimar startede op i tilbage i 1974. Benicarló betyder "Søn af" på arabisk. Mar betyder "Havet" på spank. Så groft oversat betyder Benimar "Søn af havet".

I 1996 flyttede Benimar til Peniscola. Den dag i dag er Benimar fortsat bosat i Peniscola med deres 130.000 M2 og mere end 350 medarbejdere. 

Benimar er ubestridt det største mærke i Spanien. Med en produktion på 4000 autocampere om året fordelt på 25 lande, så har de en stor position på det europæiske marked. Herunder er de gået hen og er blevet en af de største mærker i Danmark. 

En af de helt store fordele ved Benimar, i forhold til den relativt lave pris, er at konstruktionen er lavet uden træ og med fuldskummet isolering. Det betyder at konstruktionen minimerer chancen for utætheder eller fugt.

Benimar kan fås med forskellige tilkøb. Herunder Delivery Pack, Winter Pack og NorthAutokapp. Pakkerne indeholder forskelligt ekstraudstyr som f. eks bakkamera, solpanel, forstærket isolerin, Alde varme og meget mere. Tag fat i en af vores sælgere, så vejleder vi i den rigtige pakke til dig.

Se udvalget her

Den spanske autocamperproducent Benimar har i mere end 40 år udviklet og revolutioneret måden at campere og bo på, blandt andet grundet deres konkurrencedygtighed.   Lige siden 1979 har Benimar været kendt for deres “know-how” sammensmeltet med deres originalitet og kvalitet.  Derudover har deres store fokus omkring valg af materiale, omtanke og finesse til det yderste muliggjort at Benimar er dobbelt ISO certificeret, der indebærer en høj kvalitetssikring og miljøvenlighed.

Den spanske autocamperproducent Benimar har i mere end 40 år udviklet og revolutioneret måden at campere og bo på, blandt andet grundet deres konkurrencedygtighed. Lige siden 1979 har Benimar været kendt for deres “know-how” sammensmeltet med deres originalitet og kvalitet. Derudover har deres store fokus omkring valg af materiale, omtanke og finesse til det yderste muliggjort at Benimar er dobbelt ISO certificeret, der indebærer en høj kvalitetssikring og miljøvenlighed.