Tabbert Campingvogne 2017 

Tradition, innovation og kvalitet!

Det er, hvad TABBERT mærket har stået for siden grundlæggelsen af Alfred Tabbert i 1934.

Masser af standardudstyr
Tabbert har et højt standardudstyr som f.eks.GFK glasfibertag, AL-KO ATC, alu.bund i gaskassen, det nye Dometic slim køleskab (i de grundrids hvor der er plads), Thetford bænktoilet, og mange mange flere smarte detaljer. 

Alt i alt er der lagt op til en masse bevægende øjeblikke, og Tabbert står skarpere end nogen sinde…Se alle de nye Tabbert på lager:


 

Tabbert Rossini 2017

Tabbert Rossini er tilbage på markedet

 

Tabbert Rossini kom tilbage i 2015, hvor den blev gennemarbejdet med nyt design fra yderst til inderst. Eksteriøret er hvidt, klassisk og elegant med en grå staffering. Rossini´s interiør har et smukt samspil mellem møbeldekor og og det mørke gulv giver en rolig og elegant udstråling.

Rossini den perfekte rejseledsager 
Med det høje standardudstyr og det selvbevidste interiørdesign er i en  klasse for sig og sikrer en høj rejsekomfort. Se ROSSINI - og du vil falde for den.


Rossini fåes fra 5 til 7 meter i 9 forskellige grundrids.

 

 

Tabbert Da Vinci 2017

DaVinci til familieferie

 

Fantastisk familievenlig og samtidig stilfuld. Hvis det handler om plads og komfort på rejsen, så lader DaVinci ikke meget tilbage at ønske.

Tabbert´s komforttag
Taget er 58 mm tykt (ventileret og diffusionsåbent) virker ikke bare støjdæmpende, men sørger også for et behageligt indeklima på rejsen.

I DaVinci finder både store og små en rigtig god rejsekammerat.

DaVinci fåes i hele 10 grundrids.

Tabbert Vivaldi 2017

Vivaldi den klassiske Tabbert campingvogn

 
Vivaldi kommer som de andre Tabbert modeller også i helt ny indpakning og med helt nyt exteriør. Det nye møbeldekor, med de sorte kromgreb, giver vognen et meget harmonisk look, og den udstråler det, den er; nemlig meget høj kvalitet til din ferie. 

Ung, frisk og ukompliceret og TABBERT kvalitet i alle detaljer, dette er filosofien bag VIVALDI.

Selvfølgelig har VIVALDI også  58 mm stærk og ventileret TABBERT komfort-tag. Den særlige GFK-konstruktion optimerer beskyttelse mod hagl.

Vivaldi fåes i 9 forskellige grundrids.


 

Tabbert Puccini 2017

Tabbert Puccini

 
Åbent og venligt, sådan beskrives det varme interiør på Puccini bedst. Helt nyt er det flotte møbeldekor “cognac“ det sammen er de flotte kromgreb overalt i vognen, som giver et indtryk af høj klasse. Særligt stemningsfyldt er det smarte lyssystem der styres centralt. Vognen er som standard meget veludrustet, og den udståler ren ferienydelse.

Ferie nydelse til de kræsne

Denne alsidige TABBERT rejse-caravan vil glæde de mest krævende campister.
Den har et selvsikker design og en hyggelige atmosfære. Alt i alt er Puccini åben, harmonisk og kvalitetsbevidst. Det elegante og moderne interiør byder alle velkommen.
 

Tabbert Cellini 2017

Cellini

 
EKSKLUSIV mesterværk fra Tabbert
Fornemmelse af rum, rejser dynamik, innovation og stor følelse af individualitet - det kendetegner den nye Tabbert CELLINI.
Det udvendige eksteriør har et markant design. Det elegante og tidsløse interiør understreger sin kvalitet ned til mindste detalje og karakteriserer stilen i denne caravan af luksus og understreger sin tidløse karakter og værdi.


 

Vores berømte Tabbert tag har været et unikt produkt siden 1963.

 
 
   
   

Vores berømte Tabbert tag har været et unikt produkt siden 1963.

 

Kondens opstår når kulde og varme mødes

 
 

Når kold og varm luft mødes dannes kondensvand. Ude i den fri natur dannes der herved skyer, som går i opløsning, når temperaturen udlignes igen. Hvis en sky overmættes, begynder det at regne.

 
 

Ventileret Tabbert tag

 
 

Ved konstruktionen af Tabbert-taget tager Tabbert de fysiske love i betragtning. Ved et utilstrækkeligt ventile-ret tag forløber opløsningen ekstremt langsomt og kun hvis den omgivende luft er meget tør. Der opstår en „varmeophobning“, som tryk-ker varmen nedad. Det indvendige rum ophedes.

 
 

Konstat frisklufttilførsel

 
 

Tabbert tager hensyn til disse fysiske forhold ved konstruk-tionen af det patenterede tag. Kondensvandet opløses i tagkonstruktionen via en konstant frisklufttilførsel og - spredning, en „varmeop-hobning“ er næsten udelukket og en udbredelse af solvarmen fra taget ind i vognens indre undgås i vid udstrækning.

 
 

Tæt og tørt tag

 
 

Ved alle årstider giver dette tag et behageligt indeklima: tæt og tørt, stille, køligt eller varmt, komfortabelt og sundt.

 
 

5,8 cm tykt

 
 

Efter intensivt udviklings-arbejde og talrige test, er det nu lykkedes at finde materialer, som kan forbedre tagkonstruktionen. Med sine 5,8 cm er det nye Tabbert tag næsten dobbelt så tykt som i et traditionelt sandwichtag. Dette nye tag vil værei Puccini og Paganini

 

 

Nyt materiale

 

Stor erfaring og viden, var nødvendigt da nyt materiale skulle findes, som kunne forbedre de støj- og varmedæmpende egenskaber som kendetegner taget.

Tabbert-taget har et tydeligt plus, og er en fordel, hvis man ønsker at sove, hvile eller bare slappe af. Med de nye materialer vil denne værdi ganske givet blive forbedret. Du kan være helt sikker på at have mere fred og ro i en caravan fra Tabbert.

 
 

Lydtest

 
 

I en lydtest gav en almindelig sandwich-konstruktionen en måling på 79,1 dB/A. Vores test-model med Tabbert-tagopnåede uder de samme betingelser kun et lydniveau på 69,9 dB/A. Det er en hørlig forskel på mere end 9 dB/A!

 
 

Sikkerhed

 
 

Som ekstraudstyr tilbyder Tabbert nu også glasfibertag

 
 

Luftcirkulation

 
 

I Paganini er luftcirkula-tionen i vognen konstrueret således: Luften ledes, gennem dobbelt-vægge i overskabene, videre ud i taget. Luften inden døre kan således udskiftes løbende og derved skabe et bedere indeklima.

 
 

Kanaler

 
 

I loftet løber også kanaler for klima-anlægget (ekstra-udstyr), som anbringes i sidde-gruppen. Kold luft strømmer gennem en speciel skak op til taget. Der fordeler luften sig i klimaanlæggets kanaler, hvorfra den strøm-mer jævnt ud tre steder i loftet.

Alko ATC slinger kontrol er standard på alle Tabbert

Ib Johannesen
Ib Johannesen
Indehaver / Sælger
Telefon: 30654763
Kenneth Johannesen
Kenneth Johannesen
Indehaver/Sælger
Telefon: 98244800