Opus Campingvogn 2016

Se alle de nye Opus vi har på lager

OPUS er Danmarks billigste bud på en ny campingvogn til dem som ikke har brug for en stor campingvogn, men en lille campingvogn som har det mest nødvendige i god kvalitet og til en fair pris. Den er velegnet til campister der køre i små biler og spontane ture ud i det blå, hvor det er svært at komme rundt med en stor campingvogn, men let med OPUS. Se mere om de forskellige modeller her på siden

OPUS 295 fra kr. 55.990,-

Dette er Danmarks absolut billigste nye campingvogn i kategorien: Små campingvogne til 2 personer

Først kom nyheden med OPUS 365 som Danmarks billigste nye campingvogn, men det varede kun kort inden OPUS slog sin egen rekord med OPUS 295. Denne søde lille campingvogn flytter grænserne for hvor effektivt en lille campingvogn kan indrettes. Vælger du f.eks. grundplan 295 ET får du en campingvogn til 2 personer, med køkken, toilet rum, køleskab og klædeskab. Man skulle næsten ikke tro det var muligt.
 
Vognen er perfekt til de spontane weekendture eller som rejsevogn ude på de smalle veje,
eller i bjergene når i kører til udlandet. Opus 295 har et let betjent hævetag med myggenet 
til de varme sommerdage og lune nætter. Campingvognen er bygget i 
vedligehol-delsesfrit glasfiber med dobbelt vinduer, på et helgalvaniset chassis.
Det betyder i kan nyde campinglivet og ikke skal tænke på vedlige-holdelse af vognen.

Opus 295 GT fra kr. 57.990,-

Den lille sporty GT model

Har man ønske om et alternativt og mere sporty farvevalg, har vi kreeret en GT version af alle fire modeller baseret på et helt hvidt karosseri monteret med nogle friske GT striber i lyse blå og antracit farver. Dertil mørktonede ruder. Indvendig er farverne holdt i grå nuancer på hynder med passende gardindesign og lys beklædning på vægge og loft. En virkelig smart og anderledes camingvogn, der vil stå godt til enhver bil. Modellen leveres i to indretninger: Version 295 GT med endekøkken, toiletrum, TV-kommode med køleskab, siddegruppe til 4 personer, der let omdannes til en dobbeltseng og god skabsplads. Det er en lille vogn med en lille totalhøjde. Til gengæld har modellen en mega-stor tagluge, så man kan løfte en stor del af taget og derved skaffe både luft og en større ståhøjde. 295 GT leveres også i en version med to siddedinetter og uden toiletrum, så her kan man både have sin seng fast opredt og samtidig have en lille siddegruppe med bord så man der kan indtage alle sine måltider. En praktisk indretning, hvis man kan undvære sit toiletrum. I øvrigt leveres et indbygget Thetford skylletoilet som ekstraudstyr i alle modeller med toiletrum.

Opus 365 fra kr. 63.990,-

En af Danmarks billigste nye campingvogn OPUS 365

Den nye Opus 365 er, med en egenvægt på bare 650 kg og en total vægt på kun 850 kg, en særdeles oplagt mulighed for ejere af små og mindre biler til at få sig en velkørende camping- og fritidsvogn. Det samme gælder som et alternativ til en teltvogn, eller hvis du som jæger, lystfisker, eller naturmenneske, drømmer om at kunne spænde en rullende bolig efter din bil, og på den måde kunne bevæge dig frit omkring. Måske har du i forvejen en stor stationær campingvogn og kunne så vælge Opus 365 til de kortere oplevelsesture. Eller måske kunne de voksne børn komme med på campingferie og bo for sig selv. Det kunne også være, at i ind imellem brug for et ekstra gæsteværelse derhjemme til overnattene gæster eller børnebørnene.

Opus 365 GT fra kr. 65.990,-

GT vækker opsigt

Opus 365 GT er en let rejsevogn, men også den perfekte løsning til ophold under fritidsaktiviteter som f. eks. Jagt eller fiskeri. En tur til stranden, frokost i det grønne eller helt perfekt at tage med når man skal besøge familie og venner. Og så er den naturligvis helt perfekt til en campingtur. Med en egenvægt på bare 650 kg er den et let valg, som kan trækkes af selv de mindste biler. Opus 365 GT er indrettet med en siddegruppe til fire personer der kan omdannes til en dobbeltseng, klædeskab, toiletrum, overskabe og endekøkken. Køleskabet på 60 ltr. er placeret i TV-kommoden, så der er god plads i køkkenet. Opus 365 GT (NTL) har to langsenge, så man kan få sig en middagslur uden at skulle rede op i siddegruppen. En smart løsning.

Opus 365 video

Opus 295 video

Ib Johannesen
Ib Johannesen
Indehaver / Sælger
Telefon: 30654763
Kenneth Johannesen
Kenneth Johannesen
Indehaver/Sælger
Telefon: 98244800